Beeldhouwersdijk 39

3541AP, Utrecht

Woningomschrijving

Per medio december beschikbaar.

In Leidsche Rijn gelegen 4-kamer maisonnette op de begane grond en 1ste verdieping met balkon in het complex 'de Beeldhouwer'.
De woning heeft vrij uitzicht op een groenstrook met fietspad. Bij de woning hoort een privé, in parkeerkelder afgesloten, parkeerplaats en een berging.

Begane grond
Entree, hal met meterkast, toilet, trap/bergkast en een directe doorgang (achteruitgang) naar de parkeergarage. Vanuit de hal kom je in de woonkeuken met koel-/vriescombinatie, elektrische kookplaat, vaatwasser, combimagnetron en recirculatiekap. Naast de woonkeuken bevindt zich de trap naar de verdieping, hierboven aangekomen is de woonkamer direct links gelegen met een vide gesitueerd boven de woonkeuken.

Verdieping
De woonkamer is door de vide en de zeer grote raampartijen vanaf de begane grond tot aan het plafond van de verdieping, een mooie open en lichte ruimte. Op de verdieping zijn drie slaapkamers, één gelegen aan de straatzijde met uitzicht op de groenstrook en twee aan de achterzijde waarvan één met toegang tot het balkon. Het balkon is ook bereikbaar vanaf de overloop. Badkamer met douche, wastafel en 2e toilet en separaat een vaste kast met hierin de MV en wasmachineaansluiting.

Overige informatie:
- Doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing (HuurVoorrang)
- Exclusief 18,30 servicekosten per maand
- Woningdeling is niet toegestaan, geen borgstelling, geen studenten
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van 1 jaar
- Energie-index 1.18 label A (2015)

Voor deze middenhuurwoning moet je bruto SV jaarinkomen minimaal € 47.292 en maximaal € 67.578 (alleenverdiener) of € 76.319 (tweeverdieners) zijn.
Bij HuurVoorrang geldt geen inkomensplafond. Wij willen juist stimuleren dat mensen kunnen doorstromen naar een middenhuurwoning.

Op de website lees je meer over de toewijzingsprocedure en HuurVoorrang.

verhuurd€ 1.126,-