Marnixlaan 254B

3552HK, Utrecht

Woningomschrijving

Per direct aangeboden:
Ben je op zoek naar een modern 2-kamer appartement op slechts enkele minuten fietsen van hartje binnenstad en genieten van de gemeenschappelijke binnentuin?
Dan is dit appartement echt iets voor jou!

De woning ligt op de 1ste etage met een terras, direct gelegen aan de gezamenlijke binnentuin op het dak van de ondergelegen parkeergarage.
Een ruime, lichte woonkamer, een open keuken met diverse inbouwapparatuur, één slaapkamer en een badkamer met douche. Ook is er een inpandige berging/wasruimte, een berging in de onderbouw en een eigen parkeerplaats in de parkeergarage.

In de omgeving van de woning bevinden zich alle dagelijkse voorzieningen op korte afstand gelegen. Met de fiets ben je in slechts enkele minuten in het het centrum van Utrecht. Neem je liever de trein of de bus?
De bushalte is voor de deur en het Station Zuilen bevindt zich op loopafstand. Ook is de woning goed gesitueerd t.o.v. de uitvalsweg A2 met een makkelijke verbinding naar de A12 en A27. Op korte afstand van de woning bevindt zich het prachtige Julianapark. Voor de dagelijkse boodschappen kan je uitstekend terecht in het dichtbij gelegen winkelcentrum 'Rokade' en 'Overvecht'.

Overige informatie:
- Exclusief €38,90 servicekosten per maand
- Woningdeling is niet toegestaan, ook geen studenten en/of borgstelling
- Energielabel A
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar

Voor deze middenhuurwoning moet je bruto SV jaarinkomen minimaal €40.110,- en maximaal € 67.578 (alleenverdiener) of € 76.319 (tweeverdieners) zijn.

verhuurd€ 955,-