Schakelstede 64

3431HE, Nieuwegein

Woningomschrijving

Per direct beschikbaar, ruim en licht 3-kamer appartement gelegen op de 3e etage in “De Stadswachter” midden in het Stadskwartier in hartje Nieuwegein.

Dit appartement heeft een ruime, lichte woonkamer met grote raampartijen en riant balkon,. Open keuken met vaatwasser, combi-oven, elektrische kookplaat en koel-/vriescombinatie. De verdere indeling van de woning bestaat uit een comfortabele badkamer met wastafel, ligbad en separate douche, twee slaapkamers en een separate was-/droogruimte met MV opstelling.

Het complex:
De hoofdingang van de woningen ligt aan Schakelstede. Hier bevindt zich de algemene toegangsdeur naar het centrale trappenhuis en zijn de brievenbussen. In de woning is een videofoon aanwezig en heeft het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Er is een berging in de kelder naast de parkeergarage.

De tramhalte van tramlijn Utrecht Nieuwegein/IJsselstein ligt om de hoek. Onder de Stadswachter bevindt zich een grote parkeergarage (vergunningen via ParkeerService Nieuwegein).

WKO
De woningen zijn aangesloten op een systeem dat gebruik maakt van duurzame warmteopwekking. Er zijn geen radiatoren in de woning, er is vloerverwarming welke per vertrek is in te stellen.

Overige informatie:
- Doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing (HuurVoorrang)
- Exclusief € 30,80 servicekosten per maand
- Woningdeling, studenten en borgstelling is niet toegestaan
- Energielabel B
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar;

Voor deze middenhuurwoning moet je bruto SV jaarinkomen minimaal €47.292,- en maximaal € 67.578 (alleenverdiener) of € 76.319 (tweeverdieners) zijn.

Doorstromers uit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing. Bij HuurVoorrang geldt geen inkomensplafond.
Wij willen juist stimuleren dat mensen kunnen doorstromen naar een middenhuurwoning.

verhuurd€ 1.126,-