Schakelstede 60

3431HE, Nieuwegein

Woningomschrijving


Per direct beschikbaar:

Op de 3e verdieping van het Complex 'De Stadswachter' is per direct beschikbaar dit ruime 3-kamer appartement, gelegen midden in het Stadskwartier in hartje Nieuwegein.
De Stadswachter ligt aan de ene kant tegen het marktplein aan, waar winkels en gezellige restaurantjes het plein levendig maken. Aan de andere kant staan het stadhuis, de bibliotheek en het theater- en kunstcentrum De Kom.

Dit appartement heeft een ruime, lichte woonkamer met grote raampartij en groot balkon. Een open keuken met diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, combi-oven, elektrische kookplaat en koel-/vriescombinatie). Een comfortabele badkamer met een ligbad en separate douche. Twee slaapkamers (resp. 9,6/14,5m²) een separaat toilet met wastafel en een berg/wasruimte (6,2m²).
Op de begane grond heeft het appartement een privé berging.

De tramhalte van tramlijn Utrecht Nieuwegein/IJsselstein ligt om de hoek. Onder de Stadswachter bevindt zich een grote parkeergarage (vergunningen via ParkeerService Nieuwegein).

Het complex:
De hoofdingang van de woningen ligt aan Schakelstede. Hier bevindt zich de algemene toegangsdeur naar het centrale trappenhuis en zijn de brievenbussen. Alle woningen hebben videofoon en een eigen berging in de kelder naast de parkeergarage. De appartementen in De Stadswachter voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen.

WKO
De woningen zijn aangesloten op een systeem dat gebruik maakt van duurzame warmteopwekking. Hiermee kunt u uw woning verwarmen als het koud is, en zelfs iets koelen in de zomer. Er zijn geen radiatoren in de woning, verwarming komt via de vloer en is per vertrek in te stellen. Het contract loopt bij Vaanster.

Overige informatie:
- Exclusief €30,80 servicekosten per maand;
- Woningdelen is niet toegestaan, geen studenten en/of borgstelling
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar
- Energielabel A

Voor deze middenhuurwoning moet je bruto SV jaarinkomen minimaal €47.292 en maximaal €64.578 (alleenstaand) of €76.319 (meerpersoonshuishouden) zijn.

Doorstromers uit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing. Bij HuurVoorrang geldt geen inkomensplafond. Wij willen juist stimuleren dat mensen kunnen doorstromen naar een middenhuurwoning.

Op de website lees je meer over de toewijzingsprocedure en HuurVoorrang.

verhuurd€ 1.126,-