Prairiegras 1

3994NN, Houten

Woningomschrijving

Per direct beschikbaar

Een 3-kamer bovenwoning (hoekligging) met tuin, in wijk 'De Grassen' in Houten.

De woning ligt op de 1e verdieping en heeft een riante bergzolder (met vlizotrap) op de 2e verdieping. Het is geen instapklare woning, het gehele schilderwerk binnen en het leggen van vloeren moet de nieuwe huurder zelf verzorgen.
De entree van de woning bevindt zich aan de zijkant van de woning. Binnengekomen bereik je de kleine hal met trapopgang naar de 1e verdieping.
Op de 1e verdieping zijn twee slaapkamers, een lichte woonkamer met open keuken (voorzien van nieuwe Bruynzeel keuken zonder apparatuur), vernieuwde badkamer met douche en een separate wasruimte en toilet. Via de vlizotrap op de overloop, bereik je de zeer riante bergzolder (ca. 51m²).

De tuin met berging is buitenom bereikbaar via de voordeur en moet nog worden aangelegd.

De wijk 'De Grassen' ligt op loopafstand van vele voorzieningen zoals winkels in het dichtbij liggende winkelcentrum Castellum en sportgelegenheden. Daarnaast ligt recreatieplas ‘de Rietplas’ om de hoek waar je heerlijk een rondje kunt wandelen.
Vanaf treinstation Houten Castellum ben je binnen 10 minuten op Utrecht Centraal. Ook de snelwegen zijn vanuit ‘De Grassen’ in enkele minuten bereikbaar.

Overige informatie:
- Exclusief €17,50 servicekosten per maand (€1,50 glasverzekering en €16,- gebruikskosten van de zonnepanelen)
- Woningdeling is niet toegestaan, ook geen studenten en/of borgstelling
- Energielabel A+ (geldig tot 28 juli 2033)
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar

Voor deze middenhuurwoning moet je bruto SV jaarinkomen minimaal €41.790,- bedragen.

verhuurd€ 995,-