Begijnehof 19

3512AZ, Utrecht

Woningomschrijving

Wonen in een Monumentaal pand middenin in het centrum van Utrecht?

Deze woning bieden wij aan met HuurVoorrang, doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing .

Per medio oktober hebben wij beschikbaar dit 3 kamer appartement van 2 woonlagen (2e en 3e verdieping zonder lift). Op de 2e verdieping is de living met open keuken (zonder keukenapparatuur). Op de 3e verdieping 2 slaapkamers, een voor- en achterbalkon met uitzicht op de gemeenschappelijke binnentuin en badkamer met douche.
In de kelder van het pand bevindt zich een gezamenlijke fietsenberging, bij het appartement behoort tevens een in deze kelder gelegen privé berging.

Een unieke ligging in een prachtig pand met elke zaterdagochtend van 08:00u tot 13:00u de welbekende ‘’Utrechtse Lapjesmarkt’’ pal voor de deur.

Overige informatie:
- Doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing (HuurVoorrang)
- Exclusief € 29,60 servicekosten per maand;
- Woningdeling is niet toegestaan, geen studenten of expats
- Geen borgstelling, inkomen moet toereikend zijn
- Inkomenseis, minimaal € 43.134,- bruto SV Loon per jaar;
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar;

Voor deze middenhuurwoning moet je bruto SV jaarinkomen minimaal € 43.134 en maximaal €58.764 (alleenstaand) of €69.458 (meerpersoonshuishouden) zijn, indien je inkomen hierboven ligt heeft het geen zin om te reageren. Doorstromers uit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing. Bij HuurVoorrang geldt geen inkomensplafond. Wij willen juist stimuleren dat mensen kunnen doorstromen naar een middenhuurwoning.

Op de website lees je meer over de toewijzingsprocedure en HuurVoorrang.verhuurd€ 1.027,-