Schakelstede 106

3431HE, Nieuwegein

Woningomschrijving

Op de 6e (bovenste) verdieping van het Complex 'De Stadswachter' is per medio oktober beschikbaar dit ruime 3-kamer appartement, gelegen midden in het Stadskwartier in hartje Nieuwegein.

De Stadswachter ligt aan de ene kant tegen het nieuwe marktplein aan, waar winkels en gezellige restaurantjes het plein levendig maken. Aan de andere kant staan het stadhuis, de bibliotheek en het theater- en kunstcentrum De Kom.

Dit appartement heeft een ruime, lichte woonkamer met grote raampartij en groot balkon. Een open keuken met diverse inbouwapparatuur (vaatwasser, combi-oven, elektrische kookplaat en koel-/vriescombinatie). Een comfortabele badkamer met een ligbad en separate douche. Twee slaapkamers (resp. 9,6/14,5m²) een separaat toilet met wastafel en een berg/wasruimte (6,2m²).
Op de begane grond heeft het appartement een privé berging.

De tramhalte van tramlijn Utrecht Nieuwegein/IJsselstein ligt om de hoek. Onder de Stadswachter bevindt zich een grote parkeergarage (vergunningen via ParkeerService Nieuwegein).

Het complex:
De hoofdingang van de woningen ligt aan Schakelstede. Hier bevindt zich de algemene toegangsdeur naar het centrale trappenhuis en zijn de brievenbussen. Vanuit het centrale trappenhuis zijn alle appartementen bereikbaar met de lift of trap. In de woningen is een intercom installatie aanwezig met een beeld- spreek- en luisterverbinding met de hoofdingang aan de Schakelstede. Alle woningen hebben een eigen berging in de kelder naast de parkeergarage.

Alle appartementen in De Stadswachter voldoen aan het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Om het Stadskwartier en het gebouw de Stadswachter een nette en verzorgde uitstraling te geven, zijn schotelantennes aan de woning of gevel niet toegestaan.

WKO
De woningen zijn aangesloten op een systeem dat gebruik maakt van duurzame warmteopwekking. Hiermee kunt u uw woning verwarmen als het koud is, en zelfs koelen in de zomer. Er zijn geen radiatoren in de woning, verwarming komt via de vloer per vertrek in te stellen.

Overige informatie:
- Doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing (HuurVoorrang)
- Exclusief € 30,80 servicekosten per maand;
- Woningdelen is niet toegestaan, niet geschikt voor studenten en geen borgstelling toegestaan
- Beschikbaar per medio oktober 2022
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar.

Voor deze middenhuurwoning moet je bruto SV jaarinkomen minimaal € 43.134 en maximaal € 58.764 (alleenstaand) of € 69.458 (meerpersoonshuishouden) zijn, indien je inkomen hierboven ligt heeft het geen zin om te reageren. Doorstromers uit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing. Bij HuurVoorrang geldt geen inkomensplafond. Wij willen juist stimuleren dat mensen kunnen doorstromen naar een middenhuurwoning.

Als je niet voldoet aan één of meerdere van deze voorwaarden is het niet zinvol om te reageren.

Op de website lees je meer over de toewijzingsprocedure en HuurVoorrang.

verhuurd€ 1.027,-