Winterkersstraat 49

3544CH, Utrecht

Woningomschrijving

Per direct beschikbaar:

Ruime eengezinswoning (tussenwoning) in Parkwijk (Leidsche Rijn) met tuin (ca. 9.20 x 5.00) op het oosten.

Deze eengezinswoning wijzen wij alleen maar toe aan een gezin met kinderen. Laat je een sociale huurwoning achter én ben je werkzaam in een sociaal maatschappelijk beroep in Utrecht zoals de zorg, het onderwijs of veiligheid, dan heb je bij deze woning mogelijk voorrang bij toewijzing.

BELANGRIJKE INFORMATIE:
- Het is geen instapklare woning, het gehele schilderwerk binnen en het leggen van vloeren moet de nieuwe huurder zelf verzorgen.

De woning heeft een lichte tuingerichte woonkamer met semi open keuken (voorzien van een nieuw keukenblok zonder apparatuur).
Op de 1e verdieping twee slaapkamers, aparte wasruimte (inclusief MV opstelling) en badkamer met douche, wastafel en 2e toilet.
Via een vaste trap bereikbare open zolderverdieping.

De Winterkersstraat is voor gezinnen zeer goed en centraal gelegen.
Op loopafstand van vele voorzieningen zoals scholen, openbaar vervoer, het centrum van Leidsche Rijn en binnen 20 minuten fietsen ben je in het centrum van Utrecht.

Overige informatie:
- Doorstromers vanuit een sociale huurwoning én werkzaam in een sociaal maatschappelijk beroep in de gemeente Utrecht zoals zorg, onderwijs en veiligheid, krijgen voorrang bij toewijzing (HuurVoorrang);
- De woning wordt alleen toegewezen aan een gezin met kinderen
- Exclusief € 1,50 servicekosten per maand
- Huurovereenkomst voor onbepaalde tijd met een minimum van één jaar

Voor deze middenhuurwoning moet je bruto SV jaarinkomen minimaal € 43.134 en maximaal € 69.458 zijn, indien je inkomen hierboven ligt heeft het geen zin om te reageren.

Doorstromers vanuit een sociale huurwoning krijgen voorrang bij toewijzing. Bij HuurVoorrang geldt geen inkomensplafond. Wij willen juist stimuleren dat mensen kunnen doorstromen naar een middenhuurwoning.

Op de website lees je meer over de toewijzingsprocedure en HuurVoorrang.

verhuurd€ 1.027,-